Slolux dogodki

Gledališka predstava MEDVEDJA SIMFONIJA in VESELO RAJANJE Z MAŠO IN MEDVEDOM

Date/Time
Date(s) - 16/04/2016
16:00 - 17:30

0

Location
Sang a Klang

Categories


Vsi poznamo simpatična lika iz znane risanke po predlogi ruske ljudske pravljice Mašenjka in medved, ki je osvojila srca otrok in staršev po vsem svetu.

Kukuc2

V gledališču KU-KUC so ustvarili čudovito in čisto novo zgodbo o preudarnem Medvedu, ki mora pred svojim zimskim spanjem postoriti prenekatero stvar. Poleg tega si končno želi zaigrati svojo simfonijo. In prav ko ima pred seboj polno dvorano poslušalcev, se pojavi nagajiva Mašenjka, ki mu, seveda po nesreči, zagode kar nekaj nevšečnosti.

Kukuc1

Po predstavi sledi VESELO RAJANJE Z MAŠO IN MEDVEDOM ob zabavnih slovenskih otroških pesmicah, ki jih vsi dobro poznamo, po zabavi pa PRIJETNO DRUŽENJE OB TOPLI DOMAČI VEČERJI. Postregli bomo z domačim pasuljem in bučno juho (če je le možno, prosimo, naročite hrano v naprej, da lahko približno ocenimo količine ter se izognemo plačilom na kraju samem).

Z nakupom kart pohitite, ker je število mest omejeno.

Kukuc3

Opozorilo:

  • Kot vstopnica oz. kupon za večerjo velja natisnjeno potrdilo o plačilu.
  • Število kart za posamezno juho je omejeno.
  • Spletna prodaja kart se konča dva dni pred predstavo. Možen bo nakup  vstopnic na dan predstave. NA VRATIH BODO VSTOPNICE 3 EUR DRAŽJE!
  • Povračilo kupnine že plačane vstopnice žal ni možno. Prosimo za razumevanje. Za vse dodatne informacije se obrnite na Silvijo Žagar

NOVO-VPISANIM ČLANOM ČLANSKE KARTE POSTANEJO VIDNE PO AKTIVACIJI RAČUNA S STRANI ADMINISTRATORJA! (v roku nekaj ur). Včlanite se lahko tukaj.

Če mislite, da ste član, poskusite s pozabljenim geslom. V primeru težav, pišite na admin@slolux.eu.

SPLETNE KARTE SO RAZPRODANE. OMEJENO ŠTEVILO KART BO NA VOLJO NA VRATIH. Za informacije se obrnite na Silvijo.

Bookings

Bookings are closed for this event.

Zadnje novice

Dogodki in druženja za simpatizerje Slovenije v Luksemburgu.

Prijavite se na naš newsletter.