Slolux dogodki

Otroška predstava Pika in Cene v pravljici (Luksemburg)

Date/Time
Date(s) - 16/06/2018
15:00 - 16:00

0

Location
Sang a Klang

Categories


V Luksemburg prihajata vsem poznana Pika Nogavička in njen prijatelj, lump Cene. Skupaj bosta otroke peljala skozi tri pravljice…

Predstava bo v soboto, 16. junija 2018, ob 15:00 v Sang a Klang. Vrata odpremo ob 14:30.

V tej predstavi za vse generacije bodo najbolj uživali otroci od 3. do 10. leta starosti.

 CENA VSTOPNIC Članska Nečlanska
Otroška 15 € 19 €
Odrasla 10 € 15 €
Otroci <= 2 let brezplačno brezplačno

O predstavi:

Najbolj razgibana KU-KUC predstava govori o Piki Nogavički in lumpu Cenetu, ki se srečata na Pikinem podstrešju. Med kupom stare šare Cene išče evre in nima časa za igro. Pika pa si želi v pravljico, vendar ne more sama. Z otroki naša junaka potujeta skozi tri najbolj znane Grimmove pravljice – Rdečo Kapico, Sneguljčico, Janka in Metko. Srečata lačnega volka, ki ima težave s slovenščino, z Rdečo Kapico praznujeta babičin 100. rojstni dan, pokličeta lovca Mirka in rešita pravljico, nato skozi temno hosto prideta do gradu, kjer se s čarobnim zrcalom pogovarja hudobna mačeha, ki si želi pokončati Sneguljčico. Skleneta zelo ugodno življenjsko zavarovanje in se z Jankom in Metko celo posladkata. Na koncu pravljičnega potovanja prideta do zelo pomembnega spoznanja. In kdo dobi pri vsem tem Pikine eure? Čarovnica! In veste zakaj? … Boste videli v pravljici!

POMEMBNO:

 • Zaradi kapacitete dvorane je število vstopnic omejeno na 150 in so naprodaj do 16. junija 2018 do 12:00 ure. Ko bodo karte razprodane, se bo prodaja samodejno ustavila, zato vstopnice kupite čim prej.
 • Kot vstopnica velja natisnjeno potrdilo o plačilu.
 • Povračilo kupnine že plačane vstopnice žal ni možno. Prosimo za razumevanje. Za vse dodatne informacije se obrnite na Emila.

NOVO-VPISANIM ČLANOM ČLANSKE KARTE POSTANEJO VIDNE PO AKTIVACIJI RAČUNA S STRANI ADMINISTRATORJA (v roku nekaj ur)! Včlanite se lahko tukaj.

Če ste pozabili svoje vpisne podatke, poskusite s pozabljenim geslom. V primeru težav pišite na emil.kos@slolux.eu.


FAQ

 1. V katerih primerih lahko zahtevam povračilo kupnine?
   Povračilo kupnine že plačane vstopnice žal ni možno. Prosimo za razumevanje.
 2. Zakaj takšna razlika v ceni med člansko in nečlansko vstopnico?
   Organizacija takšnega dogodka je velik zalogaj ne samo iz kadrovskega (časovnega) vidika, temveč tudi in predvsem iz finančnega. Članarine nam omogočajo finančno zaledje, ki ga potrebujemo, da tak dogodek sploh lahko organiziramo. V praksi torej člani omogočate organizacijo takih dogodkov – in za to ste primerno nagrajeni.
 3. Ali obstaja minimalno število udeležencev, potrebnih za izvedbo dogodka?
   Ne. Zahvaljujoč članarinam in donacijam iz različnih virov lahko dogodek dogodek izvedemo tudi v primeru slabše udeležbe.
 4. Kako lahko plačam?
   Vstopnice lahko plačate s PayPalom ali z bančno kartico. V kolikor nimate niti bančne kartice niti PayPal računa ali če bi imeli pri plačilu težave, se obrnite na Emila.
 5. Cena kart je kar visoka…
   Ne pozabite, da organiziramo dogodke v tujini – poleg stroškov najema dvorane in nastopa so tu navadno še stroški prevoza, prenočišča, dnevnic, itn. Upoštevajte tudi, da imamo zelo maloštevilno ciljno publiko (v Luksemburgu je bi bilo na dan 1. 1. 2017 vsega skupaj registriranih 694 Slovencev).

 

Bookings

Bookings are closed for this event.

Zadnje novice

Dogodki in druženja za simpatizerje Slovenije v Luksemburgu.

Prijavite se na naš newsletter.