Slolux dogodki

Veliki koncert Vlada Kreslina

Date/Time
Date(s) - 21/04/2016
19:30 - 22:00

0

Location
Sang a Klang

Categories!!! KONCERT JE RAZPRODAN !!!

Dame in gospodje!

V Luksemburgu se obeta še en spektakel:

VELIKI KONCERT VLADA KRESLINA

v četrtek, 21. 4. 2016, ob 19:30 v dvorani Sang a Klang.

Posebej za nas prihaja v Luksemburg mož s črno kitaro in številka 1 med slovenskimi kantavtorji, legendarni Vlado Kreslin.

Koncert se bo začel s pesmijo »Okna na stežaj«, ki jo bo zapel skupaj z zborčkom slovenskih otrok v Luksemburgu. Če želite, da se tudi vaš otrok udeleži nastopa v zborčku, se obrnite na go. Dašo Pelikan Prek.

Cena vstopnice je 30 €. Članska cena je 20 €. Na dan koncerta bo cena vstopnic višja za 5 €.
Otroci do 12. leta imajo brezplačen vstop.

Opozorilo:

  • Kot vstopnica velja natisnjeno potrdilo o plačilu.
  • Spletna prodaja kart se konča 18. 4. 2016 ob 23:30. Na dan predstave bo možen nakup vstopnic na kraju samem, kjer bo cena vstopnic višja za 5 €.
  • Vračilo kupnine za že plačane vstopnice žal ni možno. Hvala za razumevanje.
  • Za vse dodatne informacije se obrnite na Emila.

NA NOVO VPISANIM ČLANOM ČLANSKE KARTE POSTANEJO VIDNE PO AKTIVACIJI RAČUNA S STRANI ADMINISTRATORJA! Račun se navadno aktivira v roku nekaj ur. Včlanite se lahko tukaj.

Če mislite, da ste član, poskusite s pozabljenim geslom. V primeru težav pišite na admin@slolux.eu.

FAQ

1. Ali imajo starši otrok, ki nastopajo v zborčku, brezplačen vstop? Ne. Brezplačen vstop imajo vsi otroci do 12. leta ter vsi otroci, ki nastopajo v zborčku, četudi so starejši od 12 let. Odrasli brez potrdila o plačilu vstopnic, ki ga dobijo ob nakupu prek interneta, bodo morali za vstop kupiti karte na vratih.

2. Ali bodo karte na vratih dražje? Da. Cene kart bodo na vratih višje za 5 €.

3. Cena kart je kar visoka… Ne pozabite, da organiziramo dogodke v tujini – poleg stroškov najema dvorane in nastopa so tu navadno še stroški prevoza, prenočišča, dnevnic, itn. Upoštevajte tudi, da imamo zelo maloštevilno ciljno publiko (v Luksemburgu naj bi bilo vsega skupaj registriranih okrog 630 Slovencev).

4. Zakaj takšna razlika v ceni med člansko in nečlansko vstopnico? Organizacija takšnega dogodka je velik zalogaj ne samo iz kadrovskega (časovnega) vidika, temveč tudi in predvsem iz finančnega. Članarine nam omogočajo finančno zaledje, ki ga potrebujemo, da tak dogodek lahko organiziramo. V praksi torej člani omogočate organizacijo takih dogodkov – in za to ste primerno nagrajeni.

5. Ali obstaja minimalno število udeležencev, potrebnih za izvedbo dogodka? Ne. Zahvaljujoč članarinam in donacijam iz različnih virov lahko dogodek dogodek izvedemo tudi v primeru slabše udeležbe.

6. Ali lahko plačam s Paypal-om? Lahko, a naša spletna stran žal še nima podpore za Paypal. Če želite plačati s Paypal-om, na paypal@slolux.eu pošljite »potrdilo o prejemu rezervacije«, ki ga prejmete ob prijavi, in na email vam bomo poslali Paypal račun.

Bookings

Bookings are closed for this event.

Zadnje novice

Dogodki in druženja za simpatizerje Slovenije v Luksemburgu.

Prijavite se na naš newsletter.