Slolux događaji

Gledališka predstava MEDVEDJA SIMFONIJA in VESELO RAJANJE Z MAŠO IN MEDVEDOM

Datum vrijeme
Date(s) - 16/04/2016
16:00 - 17:30

0

Mjesto
Pjevao Klang

Kategorije


Vsi poznamo simpatična lika iz znane risanke po predlogi ruske ljudske pravljice Mašenjka in medved, ki je osvojila srca otrok in staršev po vsem svetu.

Kukuc2

V gledališču KU-KUC so ustvarili čudovito in čisto novo zgodbo o preudarnem Medvedu, ki mora pred svojim zimskim spanjem postoriti prenekatero stvar. Poleg tega si končno želi zaigrati svojo simfonijo. In prav ko ima pred seboj polno dvorano poslušalcev, se pojavi nagajiva Mašenjka, ki mu, seveda po nesreči, zagode kar nekaj nevšečnosti.

Kukuc1

Po predstavi sledi VESELO RAJANJE Z MAŠO IN MEDVEDOM ob zabavnih slovenskih otroških pesmicah, ki jih vsi dobro poznamo, po zabavi pa PRIJETNO DRUŽENJE OB TOPLI DOMAČI VEČERJI. Postregli bomo z domačim pasuljem in bučno juho (če je le možno, prosimo, naročite hrano v naprej, da lahko približno ocenimo količine ter se izognemo plačilom na kraju samem).

Požurite s kupnjom ulaznica jer je broj mjesta ograničen.

Kukuc3

Opozorilo:

  • Kot vstopnica oz. kupon za večerjo velja natisnjeno potrdilo o plačilu.
  • Število kart za posamezno juho je omejeno.
  • Spletna prodaja kart se konča dva dni pred predstavo. Možen bo nakup  vstopnic na dan predstave. NA VRATIH BODO VSTOPNICE 3 EUR DRAŽJE!
  • Povračilo kupnine že plačane vstopnice žal ni možno. Prosimo za razumevanje. Za vse dodatne informacije se obrnite na Silvijo Žagar

NOVO-VPISANIM ČLANOM ČLANSKE KARTE POSTANEJO VIDNE PO AKTIVACIJI RAČUNA S STRANI ADMINISTRATORJA! (v roku nekaj ur). Včlanite se lahko ovdje.

Ako mislite da ste član, pokušajte s Zaboravljena lozinka. V primeru težav, pišite na admin@slolux.eu.

SPLETNE KARTE SO RAZPRODANE. OMEJENO ŠTEVILO KART BO NA VOLJO NA VRATIH. Za informacije se obrnite na Silvijo.

Rezervacije

Rezervacije za ovaj događaj su zatvorene.

Posljednje vijesti

Radionica tkanja - 16.03

Poštovani, u subotu 16. ožujka održat će se radionica tkanja za djecu na slovenskom jeziku u galeriji Subtile (21A Avenue Gaston Diderich, L-1420 Luxembourg). Vodio ju je

Pročitaj više ➝

Događanja i okupljanja za navijače Slovenije u Luksemburgu.

Prijavite se za naš newsletter.