Slolux događaji

Predstava za djecu "Tri praščića" (Luksemburg)

Datum vrijeme
Date(s) - 07/12/2019
10:30 - 11:30

0

Mjesto
Altrimenti

Kategorije


Draga djeco i roditelji,

letos nam bo december že petič polepšala gledališka predstava za otroke. Tokrat nas bo obiskalo Grajsko lutkovno gledališče Sevnica, ki v Sloveniji in po svetu že več let razveseljuje otroke z zelo uspešnimi in nagrajenimi predstavami. K nam bo pripeljalo klasično, a zaradi svojega sporočila še kako aktualno predstavo Trije prašički.

Bit će predstava v soboto, 7. decembra 2019, s pričetkom ob 10.30 v klubu Altrimenti v centru mesta. Vrata odpremo ob 10:00.

Trajanje: 30 min (+ podelitev daril in druženje)
Predstava je primjerena za djecu od dvije godine starosti.

Kratka vsebina predstave:

Trije prašički je vesela lutkovno–gledališka predstava za otroke od dveh let naprej.

Trije prašički zapustijo varno domače ognjišče in gredo v svet iskat srečo ter si ustvarit svoj lastni dom.
Pred hudobnim in požrešnim volkom se skrijejo v svoje hišice, narejene iz slame, vejevja in kamenja.

Nauk lutkovne predstave je, da sta lenoba in nepremišljenost slabi popotnici za življenje.
Nad življenjskimi težavami, ki jih predstavlja požrešni volk, zmagajo lahko le marljivost in iznajdljivost ter složnost in dobrota v družini in do soljudi. Srečo pa je treba tudi deliti z drugimi.
Vaši otroci bodo uživali v veselih ritmih, pestrih barvah in dinamiki igre, v kateri bodo sodelovali in se naučili nekaj važnih življenjskih modrosti, ki so še kako primerne za veselo decembrsko vzdušje.

Po predstavi bo otroke tudi letos obiskal dobri mož…

 CENA VSTOPNIC Članska Nečlanska
Otroška 13 € 18 €
Odrasla 15 € 20 €
Otroci <= 2 let 3 € za darilo (predstava brezplačno) 3 € za darilo (predstava brezplačno)

POMEMBNO:

 • To je zbog kapaciteta dvorane število vstopnic omejeno in so naprodaj do 3. decembra 2019 do 23:59 ure. Zaradi priprave darilc je pomembno, da organizatorji vemo, koliko otrok bo prišlo na predstavo, zato bo možnost nakupa vstopnic na vratih možna le v izjemnih in zelo omejenih primerih. Prosimo, da v primeru, da nameravate vstopnico kupiti na vratih, obvestite Silvijo Žagar.
 • Ko bodo karte razprodane, se bo prodaja samodejno ustavila, zato vstopnice kupite čim prej.
 • Za otroka do dveh let je predstava brezplačna, če pa želite, da prejme darilo, opravite nakup “darila za otroka do dveh let”.
 • Isprintana potvrda o uplati vrijedi kao ulaznica.
 • Povračilo kupnine že plačane vstopnice žal ni možno. Prosimo za razumevanje. Za vse dodatne informacije se obrnite na Silvijo Žagar.

ČLANSKE KARTICE ĆE BITI VIDLJIVE NOVOREGISTRIRANIM ČLANOVIMA NAKON AKTIVACIJE RAČUNA OD STRANE ADMINISTRATORA (unutar nekoliko sati)! Možete se pridružiti ovdje.

Če ste pozabili svoje vpisne podatke, poskusite s Zaboravljena lozinka. U slučaju problema pišite na emil.kos@slolux.eu.


Pitanja

 1. V katerih primerih lahko zahtevam povračilo kupnine?
   Nažalost, povrat kupoprodajne cijene već plaćene ulaznice nije moguć. Molim za razumijevanje.
 2. Zašto tolika razlika u cijeni između članskih i nečlanskih ulaznica?
   Organizacija ovakvog događaja veliki je zalogaj ne samo s kadrovske (vremenske) strane, nego i prije svega s financijske strane. Članarina nam daje financijsku potporu koja nam je potrebna da bismo mogli organizirati ovakav događaj. U praksi, dakle, članovima omogućujete organiziranje takvih događanja – i za to ste primjereno nagrađeni.
 3. Postoji li minimalan broj sudionika potreban za održavanje događaja?
   Ne. Zahvaljujući članarinama i donacijama iz raznih izvora, događanje se može održati i u slučaju slabije posjećenosti.
 4. Kako mogu platiti?
   Ulaznice možete platiti PayPal-om ili bankovnom karticom. Ukoliko nemate niti bankovnu karticu niti PayPal račun ili ako imate problema s plaćanjem obratite se Emil.
 5. Cijena karata je dosta visoka...
   Ne zaboravite da događanja organiziramo i u inozemstvu – osim troškova najma dvorane i nastupa, obično su tu i troškovi prijevoza, smještaja, dnevnica i sl. Napominjemo i da imamo vrlo malu ciljanu publiku (1. siječnja 2017. u Luksemburgu je registrirano ukupno 694 Slovenca).

Rezervacije

Rezervacije za ovaj događaj su zatvorene.

Posljednje vijesti

Radionica tkanja - 16.03

Poštovani, u subotu 16. ožujka održat će se radionica tkanja za djecu na slovenskom jeziku u galeriji Subtile (21A Avenue Gaston Diderich, L-1420 Luxembourg). Vodio ju je

Pročitaj više ➝

Događanja i okupljanja za navijače Slovenije u Luksemburgu.

Prijavite se za naš newsletter.