15.06.2015

Izkažite podporo društvu

Spoštovani,

društvo temelji izključno na prostovljnen delu zagnanih članov, ki se neprestano trudimo, da bi povezali in okrepili slovensko skupnost v Luksemburgu. V pripravi imamo veliko stvari, ki pa prihajajo na vrsto skladno s časovno in finančno razpoložljivostjo. Pomagate lahko na več načinov:

  • VČLANITE SE V DRUŠTVO

Najbolj močna podpora društvu je članstvo. Z včlanitvijo pokažete, da želite biti del slovenske skupnosti v Luksemburgu, s simbolično članarino pa nam omogočate finančno zaledje za izvedbo projektov. Članarine seveda ne pokrijejo stroškov dogodkov, a predstavljajo ključno finančno varnost, da lahko izvajalce pošteno plačamo tudi v primeru slabše obiskanosti dogodka. V kolikor se še niste, se v društvo lahko včlanite tukaj.

  • SODELUJTE PRI IZVEDBI PROJEKTOV

Naša skupnost je odvisna predvsem od dela prostovoljcev, ki aktivnosti načrtujemo in izvajamo ob svojih delovnih in družinskih obveznostih, saj si zaposlitve kadra ne moremo privoščiti. Pridružite se torej ekipi in pomagajte kot vodja projekta ali pa kot prostovoljec/ka pri tehnični izvedbi posameznih dogodkov. Javite se na info@slolux.eu in poizvedite, pri čem in kako lahko pomagate.

  • UDELEŽUJTE SE AKTIVNOSTI

Dogodke in aktivnosti organiziramo za vas, da dogajanje v Luksemburgu oplemenitimo “s slovenskim”. Ne ostajajte doma – pridružite se nam in aktivno sodelujte!

  • POMAGAJTE PRI VZPOSTAVITVI PARTNERSKIH VEZI

Še bolj kot v podjetniškem svetu velja tudi za neprofitne organizacije: Kvalitetna partnerstva omogočajo velike stvari! Poznate koga, ki bi ga zanimalo poslovno sodelovanje z društvom? Je v vaši mreži kdo, ki bi mu bil nastop v Luksemburgu lahko odskočna deska? Ste izvedeli za kak ugoden razpis ali priložnost pridobitve investicije? Javite nam na info@slolux.eu.

  • RAZŠIRITE GLAS

Pomagajte nam pritegniti čim več Slovenk in Slovencev v širši regiji. Razširite glas o našem društvu ter naših aktivnosti. Vpišite se na newsletter ter k vpisu na novice povabite tudi kolegice in kolege. Posredujte dalje naše novice, ko jih prejmete. Skratka, pomagajte širiti mrežo.

  • Z DONACIJO FINANČNO PODPRITE DRUŠTVO

Ker je društvo neprofitno, je izvedba dogodkov s finančnega vidika vedno na meji. Zaradi dislociranosti in majhne ciljne skupine bi morala biti cena vstopnic izredno visoka, da bi se izvedba dogodkov finančno izplačala. Zato je finančna podpora za izvedbo naših aktivnosti še toliko bolj pomembna. Podprite nas z donacijo v poljubnem znesku; sredstva lahko donirate na bančni račun, ki ga najdete v zavihku A propos > About us, ali z nakazilom preko Paypal-a. Hvala že v naprej.