Slolux novice

Dopolnilni pouk Slovenščine v Luksemburgu od aprila dalje

Dragi starši!

Z veseljem vam sporočamo, da je Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport (MIZŠ) na podlagi razpisa našlo učiteljico in omogočilo izvedbo pouka v zadnjem trimesečju šolskega leta 2017/18. Pouk, ki ga MIZŠ organizira ob podpori društva Slolux, bo za udeležence povsem brezplačen.

Pouk bo potekal ob nedeljah dopoldne. Otroci bodo razdeljeni v dve skupini in sicer:

  • Starostna skupina od 4 do vključno 6 let: ob nedeljah, od 9:00 do 11:00
  • Starostna skupina 7 let ali več: ob nedeljah, od 11:00 do 13:00

Če starši menite, da bi vaš otrok, ki je mlajši od 4 let, bil primeren, ga prav tako vpišite, presojo o ustreznosti pa bomo prepustili učiteljici ge. Nataši Garafol, ki bo prav tako ocenila, če je morda kak otrok bolj napreden in se ga lahko umesti v višjo skupino, čeravno po letih spada v nižjo.

Zaradi bližajočih se velikonočnih počitnic, ki so zahvaljujoč različnim šolskim sistemom v Luksemburgu razvlečene čez 3 tedne, smo se odločili, da bo prvo srečanje v nedeljo, 22. aprila 2018, zadnje srečanje tega šolskega leta pa bo v nedeljo, 1. julija. V vmesnem obdobju bo pouk vsako nedeljo razen ob vikendih počitnic. Točen razpored boste dobili na dan pouka.

Pouk bo predvidoma v prostorih kluba Altrimenti, kar pa vam potrdimo v prihodnjih tednih, ko vam pošljemo tudi uradne prijavnice.

Morebitna vprašanja pošljite na emil.kos@slolux.eu

 

Zadnje novice

Pustite komentar

Dogodki in druženja za simpatizerje Slovenije v Luksemburgu.

Prijavite se na naš newsletter.