Slolux dogodki

Otroška predstava Balon Velikon

Date/Time
Date(s) - 10/12/2016
16:30 - 18:00

0

Location
Sang a Klang

Categories


PREDSTAVA JE RAZPRODANA!

Z vprašanji glede razpoložljivih kart na vratih se obrnite na ppoljak@gmail.com ter silvija_zagar@yahoo.com.


Dragi otroci, spoštovani starši!

Z veseljem vas vabimo na letošnjo decembrsko otroško predstavo. Tokrat se boste zabavali ob otroški lutkovni predstavi Balon Velikon v izvedbi Andreja Rozmana Roze.

To je zgodba o petletnem Oskarju, ki nekega dne najde bankovec, s katerim si kupi vrečko presenečenja. Iz te čudežne vrečke zraste ogromen balon, ki Oskarja odnese v pravljični svet. Predstava o odrešujoči moči domišljije je gotovo ravno pravšnja za čarobni december.

balon

Predstava je primerna za otroke od 2 do 9 leta starosti. Vrata odpremo ob 16:00, predstavo pa začnemo ob 16:30.

Po predstavi bo otroški zborček pod vodstvom ga. Daše Pelikan Prek zapel par slovenskih zimskih pesmi in tudi vaš otrok se lahko pridruži zborčku na odru. Na tej povezavi lahko snamete pesmice, ki se jih lahko naučite s svojim otrokom. Gotovo se lahko pri tem nadvse zabavate!

Seveda tudi tokrat ne bo manjkalo veliko presenečenje za otroke. Čisto za konec se boste lahko podružili in pogreli ob topli večerji (golaž ali krompirjeva juha).

Vljudno vabljeni, veselimo se vaše družbe!

balon-velikon

Opozorilo:

  • Kot vstopnica oz. kupon za večerjo velja natisnjeno potrdilo o plačilu.
  • Število kart za posamezno juho je omejeno.
  • Spletna prodaja kart se konča dva dni pred predstavo. Možen bo nakup  vstopnic na dan predstave. NA VRATIH BODO VSTOPNICE 3 EUR DRAŽJE!
  • Povračilo kupnine že plačane vstopnice žal ni možno. Prosimo za razumevanje. Za vse dodatne informacije se obrnite na Silvijo Žagar

NOVO-VPISANIM ČLANOM ČLANSKE KARTE POSTANEJO VIDNE PO AKTIVACIJI RAČUNA S STRANI ADMINISTRATORJA! (v roku nekaj ur). Včlanite se lahko tukaj.

Če mislite, da ste član, poskusite s pozabljenim geslom. V primeru težav, pišite na admin@slolux.eu.


FAQ

1. Ali imajo starši otrok, ki nastopajo v zborčku, brezplačen vstop? Ne. Brezplačen vstop imajo zgolj otroci do vključno 2 leta starosti. Odrasli in ostali otroci brez potrdila o plačilu vstopnic, ki ga dobijo ob nakupu prek interneta, bodo morali za vstop kupiti karte na vratih.

2. Ali bodo karte na vratih dražje? Da. Cene kart bodo na vratih višje za 3 €.

3. Ali obstaja minimalno število udeležencev, potrebnih za izvedbo dogodka? Ne. Zahvaljujoč članarinam in donacijam iz različnih virov lahko dogodek dogodek izvedemo tudi v primeru slabše udeležbe.

4. Ali lahko plačam s Paypal-om? Lahko, a naša spletna stran žal še nima podpore za Paypal. Če želite plačati s Paypal-om, na paypal@slolux.eu pošljite »potrdilo o prejemu rezervacije«, ki ga prejmete ob prijavi, in na email vam bomo poslali Paypal račun.


PREDSTAVA JE RAZPRODANA!

Bookings

Bookings are closed for this event.

Zadnje novice

Dogodki in druženja za simpatizerje Slovenije v Luksemburgu.

Prijavite se na naš newsletter.