Slolux dogodki

Film »Gremo mi po svoje 2« (Going Our Way 2)

Date/Time
Date(s) - 26/04/2018
18:30 - 20:00

0

Location
Utopia Luxembourg

Categories


»Gremo mi po svoje 2« (Going Our Way 2)

Film, ki ga v sodelovanju s produkcijsko hišo Vertigo organizira društvo Slolux, bo v kinu Utopia na sporedu v četrtek, 26. 4. 2018.

Film ima angleške podnapise – povabite prijatelje! 

Kratka zgodba:

Tudi drugi del mladinske uspešnice Gremo mi po svoje 2 se dogaja na taborjenju v Posočju. Če jih je v prvem delu presenetila skupina deklet, ki se je naselila v sosednji tabor, jih tokrat iz ustaljenega taborniškega življenja predrami rod štajerskih tabornikov, ki jih vodi Šefe.

Nori malčki, najstniški taborniki in tabornice ter tekmovalna Starešina in Šefe bi bili dovolj za kopico smešnih prigod in ljubezenskih iskric. Vendar se zapleti tu šele začnejo. Pojavi se natančna Inšpektorica, ki zateženo preverja, ali je vse v skladu z novimi evropskimi predpisi. Ker birokracija ni hec, se zadeve resnično zapletejo…

IMDB link

Pomembne informacije & FAQ (v slovenščini) ⁉

POMEMBNO

  • Zaradi kapacitete dvorane je število vstopnic omejeno na 81 in so naprodaj do razprodaje. 
  • Kot vstopnica velja natisnjeno potrdilo o plačilu.
  • Povračilo kupnine že plačane vstopnice žal ni možno. Prosimo za razumevanje.

NOVO-VPISANIM ČLANOM ČLANSKE KARTE POSTANEJO VIDNE PO AKTIVACIJI RAČUNA S STRANI ADMINISTRATORJA (v roku nekaj ur)! Včlanite se lahko tukaj.

Če ste pozabili svoje vpisne podatke, poskusite s pozabljenim geslom. V primeru težav pišite na emil.kos@slolux.eu.

FAQ

  1. V katerih primerih lahko zahtevam povračilo kupnine? Povračilo kupnine že plačane vstopnice žal ni možno. Prosimo za razumevanje.
  2. Zakaj takšna razlika v ceni med člansko in nečlansko vstopnico? Organizacija takšnega dogodka je velik zalogaj ne samo iz kadrovskega (časovnega) vidika, temveč tudi in predvsem iz finančnega. Članarine nam omogočajo finančno zaledje, ki ga potrebujemo, da tak dogodek sploh lahko organiziramo. V praksi torej člani omogočate organizacijo takih dogodkov – in za to ste primerno nagrajeni.
  3. Ali obstaja minimalno število udeležencev, potrebnih za izvedbo dogodka? Ne. Zahvaljujoč članarinam in donacijam iz različnih virov lahko dogodek dogodek izvedemo tudi v primeru slabše udeležbe.
  4. Kako lahko plačam? Vstopnice lahko plačate s PayPalom ali z bančno kartico. V kolikor nimate niti bančne kartice niti PayPal računa ali če bi imeli pri plačilu težave, se obrnite na Emila.
  5. Cena kart je kar visoka… Ne pozabite, da organiziramo dogodke v tujini – poleg stroškov najema dvorane in nastopa so tu navadno še stroški prevoza, prenočišča, dnevnic, itn. Upoštevajte tudi, da imamo zelo maloštevilno ciljno publiko (v Luksemburgu je bi bilo na dan 1. 1. 2017 vsega skupaj registriranih 694 Slovencev).


 Cena vstopnic (Ticket price)

Nečlani (Standard ticket) Člani (Slolux members)
CENA VSTOPNIC (Tickets prices) 12 € 10 € (16 % discount)
TICKETS AT THE DOOR all tickets at 15 €

  

Bookings

Bookings are closed for this event.

Zadnje novice

Dogodki in druženja za simpatizerje Slovenije v Luksemburgu.

Prijavite se na naš newsletter.