Slolux dogodki

Božično-novoletni koncert Majde in Marjana Petan (odpovedan)

Date/Time
Date(s) - 13/12/2017
19:00 - 20:45

0

Location
Sang a Klang

Categories


See event in English

!!! ZARADI NEPREDVIDLJIVIH OKOLIŠČIN JE DOGODEK ODPOVEDAN !!!

Spoštovani,

v duhu prihajajočih praznikov društvo Slolux za vas organizira

Božično-novoletni koncert Majde in Marjana Petan,

na katerem bosta vrhunska slovenska pevca v uri in pol zapela širok nabor božičnih pesmi, kot so »Jingle bells, Go tell it on the mountain, Srebrni zvončki in Sveta noč« ter mnoge druge. Ker bosta pevca zapela pesmi tako v slovenskem kot tudi v angleškem jeziku, je koncert primeren tudi za širšo publiko, zato povabite prijatelje. Na koncertu bodo na voljo slovenske pijače, med drugim tudi kuhano vino.

Marjana Petana poznate kot basista skupine New Swing Quartet, Majda Petan pa je zagotovo poznana predvsem po pesmi »Pelji me na tisti kraj«, ki jo boste prav tako lahko slišali na koncertu.

Koncert bo v sredo, 13. decembra 2017, s pričetkom ob 19:00 v dvorani Sang a Klan v Pfaffenthal-u. Vrata odpremo ob 18:30.

 CENA VSTOPNIC Člani Nečlani
Otroci <= 14 let 13 € 18 €
Odrasli 15 € 20 €

POMEMBNO:

 • Zaradi kapacitete dvorane je število vstopnic omejeno na 200 in so naprodaj do 13. decembra 2017 do 18:00 ure. Ko bodo karte razprodane, se bo prodaja samodejno ustavila, zato vstopnice kupite čim prej. V kolikor koncert ne bo razprodan, bodo vstopnice na voljo tudi na vratih po nečlanski ceni.
 • Kot vstopnica velja natisnjeno potrdilo o plačilu.

NOVO-VPISANIM ČLANOM ČLANSKE KARTE POSTANEJO VIDNE PO AKTIVACIJI RAČUNA S STRANI ADMINISTRATORJA (v roku nekaj ur)! Včlanite se lahko tukaj.

Če ste pozabili svoje vpisne podatke, poskusite s pozabljenim geslom. V primeru težav pišite na emil.kos@slolux.eu.


FAQ

 1. V katerih primerih lahko zahtevam povračilo kupnine?
   Povračilo kupnine že plačane vstopnice žal ni možno. Prosimo za razumevanje.
 2. Zakaj takšna razlika v ceni med člansko in nečlansko vstopnico?
   Organizacija takšnega dogodka je velik zalogaj ne samo iz kadrovskega (časovnega) vidika, temveč tudi in predvsem iz finančnega. Članarine nam omogočajo finančno zaledje, ki ga potrebujemo, da tak dogodek sploh lahko organiziramo. V praksi torej člani omogočate organizacijo takih dogodkov – in za to ste primerno nagrajeni.
 3. Ali obstaja minimalno število udeležencev, potrebnih za izvedbo dogodka?
   Ne. Zahvaljujoč članarinam in donacijam iz različnih virov lahko dogodek dogodek izvedemo tudi v primeru slabše udeležbe.
 4. Kako lahko plačam?
   Vstopnice lahko plačate s PayPalom ali z bančno kartico. V kolikor nimate niti bančne kartice niti PayPal računa ali če bi imeli pri plačilu težave, se obrnite na Emila.

 

Bookings

Bookings are closed for this event.

Zadnje novice

Dogodki in druženja za simpatizerje Slovenije v Luksemburgu.

Prijavite se na naš newsletter.