Slolux dogodki

Otroška predstava »Škratka na delu« (Luksemburg)

Date/Time
Date(s) - 01/12/2018
10:30 - 12:00

0

Location
Altrimenti

Categories


Dragi otroci in starši,

letos nam bo december že četrtič polepšala gledališka predstava za otroke. Tokrat nas bo obiskalo gledališče Kolenc, ki v Sloveniji že več let razveseljuje otroke z zelo uspešnimi predstavami. Nam bo pripeljalo pravo dogodivščino z naslovom Škratka na delu.

Predstava bo v soboto, 1. decembra 2018, s pričetkom ob 10.30 v klubu Altrimenti v centru mesta. Vrata odpremo ob 10:00.

Trajanje: 30 min (+ podelitev daril in druženje)
Predstava je primerna za otroke, stare do 10 let.

Po dogodku ste vsi vabljeni še na slovensko stojnico na dobrodelni božični sejem sejem Evropske šole v Mamerju.

Kratka vsebina predstave:

Jole in Bole sta dva čisto navadna, radoživa in nagajiva škrata. Jole je tiskarski škrat in najraje krade črke in kdaj pa kdaj tudi kakšno celo besedo, in sicer z dobrim namenom, da se ljudje naučimo natančnosti in pozornosti. Bole pa je gozdni škrat in kar tako, iz čistega dolgega časa, nagaja gozdnim živalim in vsem drugim obiskovalcem. Jole ve, da lahko nagajamo samo za igro, za veselje ali za dober namen, zato je nekega dne naredil čudovit škratastičen načrt …

Škratastična dogodivščina, ob kateri se skupaj s škratoma naučimo, da nagajivost, ki jo včasih naredimo drugemu, lahko tudi boli, zato moramo dobro vedeti, kako se tej stvari streže.

Po predstavi bo otroke tudi letos obiskal dobri mož…

 CENA VSTOPNIC Članska Nečlanska
Otroška 13 € 18 €
Odrasla 15 € 20 €
Otroci <= 2 let 3 € za darilo (predstava brezplačno) 3 € za darilo (predstava brezplačno)

POMEMBNO:

 • Zaradi kapacitete dvorane je število vstopnic omejeno in so naprodaj do 27. novembra 2018 do 23:59 ure. Zaradi priprave darilc je pomembno, da organizatorji vemo, koliko otrok bo prišlo na predstavo, zato bo možnost nakupa vstopnic na vratih možna le v izjemnih in zelo omejenih primerih. Prosimo, da v primeru, da nameravate vstopnico kupiti na vratih, obvestite Silvijo Žagar.
 • Ko bodo karte razprodane, se bo prodaja samodejno ustavila, zato vstopnice kupite čim prej.
 • Za otroka do dveh let je predstava brezplačna, če pa želite, da prejme darilo, opravite nakup “darila za otroka do dveh let”.
 • Kot vstopnica velja natisnjeno potrdilo o plačilu.
 • Povračilo kupnine že plačane vstopnice žal ni možno. Prosimo za razumevanje. Za vse dodatne informacije se obrnite na Silvijo Žagar.

NOVO-VPISANIM ČLANOM ČLANSKE KARTE POSTANEJO VIDNE PO AKTIVACIJI RAČUNA S STRANI ADMINISTRATORJA (v roku nekaj ur)! Včlanite se lahko tukaj.

Če ste pozabili svoje vpisne podatke, poskusite s pozabljenim geslom. V primeru težav pišite na emil.kos@slolux.eu.


FAQ

 1. V katerih primerih lahko zahtevam povračilo kupnine?
   Povračilo kupnine že plačane vstopnice žal ni možno. Prosimo za razumevanje.
 2. Zakaj takšna razlika v ceni med člansko in nečlansko vstopnico?
   Organizacija takšnega dogodka je velik zalogaj ne samo iz kadrovskega (časovnega) vidika, temveč tudi in predvsem iz finančnega. Članarine nam omogočajo finančno zaledje, ki ga potrebujemo, da tak dogodek sploh lahko organiziramo. V praksi torej člani omogočate organizacijo takih dogodkov – in za to ste primerno nagrajeni.
 3. Ali obstaja minimalno število udeležencev, potrebnih za izvedbo dogodka?
   Ne. Zahvaljujoč članarinam in donacijam iz različnih virov lahko dogodek dogodek izvedemo tudi v primeru slabše udeležbe.
 4. Kako lahko plačam?
   Vstopnice lahko plačate s PayPalom ali z bančno kartico. V kolikor nimate niti bančne kartice niti PayPal računa ali če bi imeli pri plačilu težave, se obrnite na Emila.
 5. Cena kart je kar visoka…
   Ne pozabite, da organiziramo dogodke v tujini – poleg stroškov najema dvorane in nastopa so tu navadno še stroški prevoza, prenočišča, dnevnic, itn. Upoštevajte tudi, da imamo zelo maloštevilno ciljno publiko (v Luksemburgu je bi bilo na dan 1. 1. 2017 vsega skupaj registriranih 694 Slovencev).

 

Bookings

Bookings are closed for this event.

Zadnje novice

Dogodki in druženja za simpatizerje Slovenije v Luksemburgu.

Prijavite se na naš newsletter.