Slolux dogodki

Naročila iz Slovenije

Date/Time
Date(s) - 06/12/2015
All Day

0

Categories


Spoštovani,

kot smo obljubili, bomo v začetku decembra izvedli dobavo določenih izdelkov iz Slovenije. Da se izognemo kopičenju zalog, bomo izdelke dodajali glede na povpraševanje ter dogovore z dobavitelji. Predvidena prva dobava: 6. 12. 2015. Način prevzema določimo, ko bomo vedeli za količine. Naročila za tokratno dobavo zbiramo do nedelje, 29. 11. 2015!

delivery

Gre za poskusne dobave, kar pomeni veliko improviziranja ter možna nihanja cen! Ker nimamo ustreznega skladišča, se bomo dobavi izdelkov, ki zahtevajo hranjenje v hladilnici, zaenkrat izognili. Cene so nekoliko višje od slovenskih trgovinskih, saj je potrebno upoštevati logistične stroške.

V primeru dobrega odziva slovenske skupnosti bomo izdelali spletno trgovino, ter ponudbo razširili. Spodaj je seznam stvari, za katere pričakujemo večje povpraševanje – izbiramo zgolj kvalitetne slovenske produkte (višji cenovni rang). V kolikor želite kak izdelek, ki ga ni v ponudbi, prosim pišite na delivery@slolux.eu in poslali vam bomo ločeno ponudbo.

Na spodnjem obrazcu izberite želeno količino izdelkov (naročilu, ki bo vidno v zavihku my bookings, lahko kasneje dodajate količine, za morebitne spremembe pa pišete na delivery@slolux.eu). Ob oddaji naročila boste prejeli navodilo za plačilo. Prosimo, da plačate čimprej. Vse cene so v €.

Člani društva Slolux dobite na celotno naročilo 5 % popusta! Prosimo, da v opombi navedete, da ste član/ica, in poslali vam bomo popravljeno ceno.

Z lepimi pozdavi.

Disclaimer: Projekt deluje po sistemu group-buy: Društvo Slolux zbere vsa naročila in plačila ter pri proizvajalcih naroči blago in ga dostavi v Luksemburg. Pridržujemo si pravico do odstopanj v dnevu dobave. V primeru nezmožnosti dobave naročenih izdelkov vam bomo denar vrnili. Naročilo vas zavezuje k plačilu.

Prosimo za upoštevanje, da gre za poskusno fazo projekta, ki zahteva izjemne logistične napore, zato imejte realna pričakovanja. Hvala za razumevanje.

Bookings

Bookings are closed for this event.

Zadnje novice

Dogodki in druženja za simpatizerje Slovenije v Luksemburgu.

Prijavite se na naš newsletter.