Slolux vijesti

V novo leto z novim logotipom

Oktobra 2015 je v okviru Slovenskega društva v Luksemburgu potekal natečaj za nov logotip društva, kjer je bil izbran nov logotip. S pomočjo novega logotipa društva bomo od sedaj še lažje in bolj ponosni obveščali slovensko skupnost v Luksemburgu ter širšo javnost o naših aktivnostih, novostih in vedno svežih dogajanjih.

Avtor Rok Medvešek, študent smeri Vizualno oblikovanje na Fakulteti za elektrotehniko, računalništvo in informatiko v Mariboru, je logotip zasnoval v barvah slovenske zastave. Pod imenom društva so deli sestavljanke, ki jih je moč sestaviti in predstavljajo že znane delce, ki se smiselno in lepo povezujemo. Ko sestavimo delce, sestavljanka še ni končana, kar predstavlja možnost novih povezav in sodelovanj.

barvnofina_mala
Novi logotip društva

Logotip predstavlja prepletenost in sodelovanje, ki ne pomenita zgolj naključnega srečanja, temveč povezanost, enotnost in skladnost slovenske skupnosti v Luksemburgu. Predstavlja vrednote, ki jih bo društvo Slolux še naprej zvesto negovalo in gradilo v prihodnost.

Logotip sem naredil, ker sem hotel pomagati društvu, ki naredi veliko dobrega za Slovence v Luksemburgu. (avtor Rok Medvešek)

Naj vas ob tej novoletni preobleki ponovno povabimo, da delite svoje ideje, mnenja, kritike in predloge za še boljše delovanje društva v dobrobit vseh obstoječih in prihodnjih članov. Pišite na info@slolux.eu.

 

cbfinal_mala
Logotip izgleda odlično tudi v črno-beli različici

Posljednje vijesti

Radionica tkanja - 16.03

Poštovani, u subotu 16. ožujka održat će se radionica tkanja za djecu na slovenskom jeziku u galeriji Subtile (21A Avenue Gaston Diderich, L-1420 Luxembourg). Vodio ju je

Pročitaj više ➝

Ostavite komentar

Događanja i okupljanja za navijače Slovenije u Luksemburgu.

Prijavite se za naš newsletter.