Slolux novice

»Maša in Medved« pritegnila več kot 60 otrok

Za nami je že druga otroška gledališka predstava in še enkrat bi se radi zahvalili obiskovalcem za tako številčen obisk ter s tem izkazano podporo našim prizadevanjem, da bi slovenski otroci v Luksemburgu ostali v stiku s slovenščino tudi na kulturnem področju. Gotovo so obiski takšnih dogodkov ne le zabavni, ampak se s tem otrokom privzgaja tudi ljubezen do umetnosti in seveda do slovenskega jezika.

Predstava Medvedja simfonija ni nikogar pustila ravnodušnega. Otroci in tudi njihovi starši so se nakrohotali marsikateri vragoliji male ‘Masenjake’. Naši najmlajši te predstave gotovo še dolgo ne bodo pozabili.

Ker je naš namen, da pripravljamo dogodke, ki bi bili zanimivi za čim večji krog otrok v Luksemburgu, vas vabimo, da nam pošljete predloge, kaj in koga bi radi videli na odru ter tudi kateri drugi dogodki bi vas zanimali. Veseli bomo tudi vseh pozitivnih in negativnih kritik že izpeljanih predstav, da lahko v prihodnje še bolje organiziramo take dogodke. Hkrati tudi pozivamo vse, ki bi se radi vključili v organizacijo otroškega programa v okviru društva, kontaktirajte Polono ali Silvijo.

[huge_it_gallery id=”11″]

 

Zadnje novice

Pustite komentar

Dogodki in druženja za simpatizerje Slovenije v Luksemburgu.

Prijavite se na naš newsletter.