Slolux novice

V Luksemburg prihaja “Jamski človek”

Drage dame in gospodje!

V veliko veselje nam je, da bo najuspešnejša monokomedija v slovenščini, ki je do sedaj nasmejala več kot 200 000 Slovencev, 15 let uprizarjanja in 700 ponovitev praznovala prav na materinski dan v Luksemburgu.

V soboto, 25. marca 2017, ob 20:00 bo v klubu Altrimenti gostoval

JAMSKI ČLOVEK

Polepšajte sobotni večer ne le sebi temveč predvsem predstavnicam nežnejšega spola — Uroš poskrbi za smeh, Slolux pa bo poskrbel za presenečenje. Po predstavi bo odprt bar za prijetno druženje, kjer boste imeli (verjetno redko) priložnost, da Uroša Fürsta spoznate tudi osebno.

Prodaja kart se začne v kratkem!

[huge_it_gallery id=”19″]

O PREDSTAVI

Jamski človek v produkciji Gustav filma in Theatra Mogul, režiji Nataše Barbare Gračner in izvedbi Uroša Fürsta je že stari znanec ljubiteljev gledališke komedije. Komedija o odnosih med spoloma je od premierne uprizoritve 2002 namreč nasmejala že nad 200 000 Slovencev in z več kot 700 ponovitvami postavila slovenski gledališki rekord – gre za največkrat odigrano gledališko predstavo pri nas!

BALZAMIČEN NANOS ZA VSAK ODNOS

Komedija, nastala na podlagi avtorjevih antropoloških, socioloških in psiholoških študij, spretno ironizira odnose med spoloma, ki se trudita ljubiti in biti ljubljena, si ustvariti dom in družino… Na duhovit in sproščen način jima pomaga razumeti zakaj prihaja do vsakdanjih konfliktov med njima in ju pripravi do tega, da se končno nasmejeta tistemu kar ogroža njuno zvezo.

Zadnje novice

Pustite komentar

Dogodki in druženja za simpatizerje Slovenije v Luksemburgu.

Prijavite se na naš newsletter.