Slolux novice

Zbrali za Jakoba

V želji pomagati malemu Jakobu Zupanu smo tudi Slovenke in Slovenci v Luksemburgu stopili skupaj in zbrali 1.202,83 €. Preberite pismo, ki ga Slovensko društvo v Luksemburgu v imenu tu živečih Slovenk in Slovencev pošilja Jakobu.

– – –

Dragi Jakob!

Tvoja zgodba je segla tudi čez slovenske meje ter ganila tudi Slovenke in Slovence, ki živimo 1.000 km stran od tebe.  V Slovenskem društvu v Luksemburgu smo zato v zadnjem mesecu na več koncih namestili šparovčke ter vse Slovenke in Slovence v Luksemburgu pozvali, naj ti pomagajo.

Na Evropskem parlamentu so zbrali 500 €, na Evropski komisiji 330 €, skupaj s 372,83 €, ki so prispeli neposredno na naš TRR, pa se je tako nabralo 1.202,83 €, ki so že na poti na tvoj bančni račun.

Dragi Jakob, veseli smo, da so tvoji starši sprožili tako obširno akcijo, ki je ganila in premaknila Slovenke in Slovence doma in po svetu. Tebi pa smo predvsem hvaležni, saj nam s svojo vztrajnostjo in pozitivnostjo kažeš, kakšen je pravi odnos do življenja. Osrečuje nas misel, da lahko tudi mi prispevamo majhen delček, ki ti bo pomagal uresničiti sanje.

Ko utegneš pa se le oglasi v Luksemburgu – pri nas boš vedno dobrodošel.

V imenu Slovenk in Slovencev v Luksemburgu,
Emil Kos, predsednik društva Slolux

jakob1

Zadnje novice

Pustite komentar

Dogodki in druženja za simpatizerje Slovenije v Luksemburgu.

Prijavite se na naš newsletter.