Slolux novice

Decembrska otroška predstava Čarobni prazniki

Dragi otroci in starši,

letos nam bo december že tretjič polepšala gledališka predstava za otroke. Tokrat nas bo obiskalo gledališče Enostavno prijatelji, ki v Sloveniji že več let razveseljuje otroke z zelo uspešnimi predstavami. Nam bo pripeljalo izjemno interaktivno predstavo polno plesa, smeha, čarovnij in nenavadnih preobratov z naslovom Čarobni prazniki, ki so jo zaigrali že več kot 250 krat!

Kratka vsebina predstave:
Snežna angelska vila se pripravlja na novoletno praznovanje. Kot nalašč pa ji gre vse narobe. Še sestrice snežinke nočejo skočiti na zemljo. Če ni snega, prazniki niso čarobni. Ko preizkusi že vse svoje trike in skoraj obupa, se spomni na starega prijatelja čarovnika Uršulina, ki praznikom s pomočjo otrok vrne barve in pričara snežinke.

Otroci bodo pri čarovnijah pomagali z že izdelanimi čarobnimi palčkami, predstava pa bo zagotovo nekaj posebnega, saj bo v njej celo snežilo. A to naj ostane skrivnost.

Po predstavi bo radicionalno otroke obdaril Miklavž, seveda pa na koncu ne bo manjkala animacija s plesom in glasbo, kot se spodobi za veseli december.

Predstava je primerna za otroke do 10. leta.
Trajanje: 35 min

Predstava bo v soboto 2. decembra ob 11h v klubu Altrimenti v centru mesta. Prodaja vstopnic se začne 8. novembra.

Zadnje novice

Pustite komentar

Dogodki in druženja za simpatizerje Slovenije v Luksemburgu.

Prijavite se na naš newsletter.