Slolux vijesti

Decembrska otroška predstava Čarobni prazniki

Draga djeco i roditelji,

letos nam bo december že tretjič polepšala gledališka predstava za otroke. Tokrat nas bo obiskalo gledališče Enostavno prijatelji, ki v Sloveniji že več let razveseljuje otroke z zelo uspešnimi predstavami. Nam bo pripeljalo izjemno interaktivno predstavo polno plesa, smeha, čarovnij in nenavadnih preobratov z naslovom Čarobni prazniki, ki so jo zaigrali že več kot 250 krat!

Kratka vsebina predstave:
Snežna angelska vila se pripravlja na novoletno praznovanje. Kot nalašč pa ji gre vse narobe. Še sestrice snežinke nočejo skočiti na zemljo. Če ni snega, prazniki niso čarobni. Ko preizkusi že vse svoje trike in skoraj obupa, se spomni na starega prijatelja čarovnika Uršulina, ki praznikom s pomočjo otrok vrne barve in pričara snežinke.

Otroci bodo pri čarovnijah pomagali z že izdelanimi čarobnimi palčkami, predstava pa bo zagotovo nekaj posebnega, saj bo v njej celo snežilo. A to naj ostane skrivnost.

Po predstavi bo radicionalno otroke obdaril Miklavž, seveda pa na koncu ne bo manjkala animacija s plesom in glasbo, kot se spodobi za veseli december.

Predstava je primerna za otroke do 10. leta.
Trajanje: 35 min

Predstava bo v soboto 2. decembra ob 11h v klubu Altrimenti v centru mesta. Prodaja vstopnic se začne 8. novembra.

Posljednje vijesti

Radionica tkanja - 16.03

Poštovani, u subotu 16. ožujka održat će se radionica tkanja za djecu na slovenskom jeziku u galeriji Subtile (21A Avenue Gaston Diderich, L-1420 Luxembourg). Vodio ju je

Pročitaj više ➝

Ostavite komentar

Događanja i okupljanja za navijače Slovenije u Luksemburgu.

Prijavite se za naš newsletter.