Slolux dogodki

Bralna urica za otroke s Pižamo

Date/Time
Date(s) - 31/01/2018
18:00 - 19:00

0

Location
Culturando

Categories


 

Boštjan Gorenc – Pižama prihaja v Luksemburg in nebo samo nastopal za nas odrasle, ampak bo imel za naše otroke pravljično urico.

Res, da ga poznamo večinoma kot stand up komika, igralca in raperja, vendar ustvarja tudi v literaturi. Pomemben del tega zavzema otroška oziroma mladinska literatura. Razen tega, da je v letih 2007 in 2008 pri založbi Mladinska knjiga delal kot urednik za mladinsko leposlovje in je soustvarjalec stripa v mladinski reviji Pil, se je profiliral kot prevajalec otroške in fantazijske literature. Med drugim je prevedel priljubljeni otroški seriji knjig o Kapitanu Gatniku in Gospodu Gnilcu, ki jih naši nadobudneži že ali pa še bodo brali.

Odrasli bralci pa poznajo Boštjana Gorenca – Pižamo v glavnem kot prevajalca sodobne fantazijske serije Pesem ledu in ognja ter komično apokaliptičnega romana Dobra znamenja, ki mu je prislužil uvrstitev na Častno listo IBBY, Mednarodne zveze za mladinsko književnost.

K njegovemu literarnemu ustvarjanju za otroke pa se seveda zelo poda, da je tudi sam očka in ima zato zanesljivo izdaten trening kako pritegniti otrokovo pozornost. Našega malčka mu bomo lahko prepustili in vam ni potrebno ostati na bralni urici.

Boštjan bo prebral nekaj lastnih pravljic, ki so nastale v okviru projekta Lahkonočnice, iz malhe pa bo potegnil tudi kakšno ljudsko pripoved, ki jo je zašpilil po svoje.

Dogodek bo 31 januarja 2018 ob 17:30 uri, kraj pa še vam sporočimo preko Slolux spletne in FB strani.

Urico sofinancira Bralna značka, zato je cena za otroke članov samo 7 EUR, za odrasle pa je zastonj. Nečlani plačajo 10 EUR za svojega otroka. Dogodek je primeren za starostno skupino od 5 do 10 let.


FAQ

 1. V katerih primerih lahko zahtevam povračilo kupnine?
   Povračilo kupnine že plačane vstopnice žal ni možno. Prosimo za razumevanje.
 2. Zakaj takšna razlika v ceni med člansko in nečlansko vstopnico?
   Organizacija takšnega dogodka je velik zalogaj ne samo iz kadrovskega (časovnega) vidika, temveč tudi in predvsem iz finančnega. Članarine nam omogočajo finančno zaledje, ki ga potrebujemo, da tak dogodek sploh lahko organiziramo. V praksi torej člani omogočate organizacijo takih dogodkov – in za to ste primerno nagrajeni.
 3. Ali obstaja minimalno število udeležencev, potrebnih za izvedbo dogodka?
   Ne. Zahvaljujoč članarinam in donacijam iz različnih virov lahko dogodek dogodek izvedemo tudi v primeru slabše udeležbe.
 4. Kako lahko plačam?
   Vstopnice lahko plačate s PayPalom ali z bančno kartico. V kolikor nimate niti bančne kartice niti PayPal računa ali če bi imeli pri plačilu težave, se obrnite na Emila.
 5. Cena kart je kar visoka…
   Ne pozabite, da organiziramo dogodke v tujini – poleg stroškov najema dvorane in nastopa so tu navadno še stroški prevoza, prenočišča, dnevnic, itn. Upoštevajte tudi, da imamo zelo maloštevilno ciljno publiko (v Luksemburgu je bi bilo na dan 1. 1. 2017 vsega skupaj registriranih 694 Slovencev).

Bookings

Bookings are closed for this event.

Zadnje novice

Dogodki in druženja za simpatizerje Slovenije v Luksemburgu.

Prijavite se na naš newsletter.