Slolux dogodki

Film “Gremo mi po svoje” (Going Our Way)

Date/Time
Date(s) - 21/03/2018
18:30 - 20:00

0

Location
Utopia Luxembourg

Categories


V Luksemburg se vrača slovenski film. Tokrat posegamo po klasiki režiserja Mihe Hočevarja iz leta 2010:

»Gremo mi po svoje« (Going Our Way)

Film, ki ga v sodelovanju s produkcijsko hišo Vertigo organizira društvo Slolux, bo v kinu Utopia na sporedu v sredo, 21. 3. 2018.

 Film ima angleške podnapise – povabite prijatelje! 

Kratka zgodba:

Dogajanje je postavljeno v čudovito okolje Soče, kjer Aleks tabori s taborniškimi prijatelji. Starešina malce preveč resno jemlje taborništvo in vzgojo otrok in s tem povzroča številne komične zaplete. To, da se fantje bolj kot za taborniški red in veščine zanimajo za sosednji tabor, kjer so večinoma prav luštne punce, k disciplini ne pomaga. Mnogi zabavni in čustveni zapleti med zanimivimi otroškimi in odraslimi liki se odvijejo na osupljivo lepih lokacijah Triglavskega narodnega parka in stkejo himno naravi, čisti otroški duši, zdravi pameti, ljubezni, humorju in optimističnemu pogledu na življenje.

IMDB link

Pomembne informacije & FAQ (v slovenščini) ⁉

POMEMBNO

  • Zaradi kapacitete dvorane je število vstopnic omejeno na 81 in so naprodaj do razprodaje. 
  • Kot vstopnica velja natisnjeno potrdilo o plačilu.
  • Povračilo kupnine že plačane vstopnice žal ni možno. Prosimo za razumevanje.

NOVO-VPISANIM ČLANOM ČLANSKE KARTE POSTANEJO VIDNE PO AKTIVACIJI RAČUNA S STRANI ADMINISTRATORJA (v roku nekaj ur)! Včlanite se lahko tukaj.

Če ste pozabili svoje vpisne podatke, poskusite s pozabljenim geslom. V primeru težav pišite na emil.kos@slolux.eu.

FAQ

  1. V katerih primerih lahko zahtevam povračilo kupnine? Povračilo kupnine že plačane vstopnice žal ni možno. Prosimo za razumevanje.
  2. Zakaj takšna razlika v ceni med člansko in nečlansko vstopnico? Organizacija takšnega dogodka je velik zalogaj ne samo iz kadrovskega (časovnega) vidika, temveč tudi in predvsem iz finančnega. Članarine nam omogočajo finančno zaledje, ki ga potrebujemo, da tak dogodek sploh lahko organiziramo. V praksi torej člani omogočate organizacijo takih dogodkov – in za to ste primerno nagrajeni.
  3. Ali obstaja minimalno število udeležencev, potrebnih za izvedbo dogodka? Ne. Zahvaljujoč članarinam in donacijam iz različnih virov lahko dogodek dogodek izvedemo tudi v primeru slabše udeležbe.
  4. Kako lahko plačam? Vstopnice lahko plačate s PayPalom ali z bančno kartico. V kolikor nimate niti bančne kartice niti PayPal računa ali če bi imeli pri plačilu težave, se obrnite na Emila.
  5. Cena kart je kar visoka… Ne pozabite, da organiziramo dogodke v tujini – poleg stroškov najema dvorane in nastopa so tu navadno še stroški prevoza, prenočišča, dnevnic, itn. Upoštevajte tudi, da imamo zelo maloštevilno ciljno publiko (v Luksemburgu je bi bilo na dan 1. 1. 2017 vsega skupaj registriranih 694 Slovencev).


 Cena vstopnic (Ticket price)

Nečlani (Standard ticket) Člani (Slolux members)
CENA VSTOPNIC (Tickets prices) 12 € 10 € (16 % discount)
TICKETS AT THE DOOR all tickets at 15 €

 


V aprilu 2018 bo seveda sledil tudi drugi del filma. Informacije bodo objavljene na tej strani.


 

Bookings

Bookings are closed for this event.

Zadnje novice

Dogodki in druženja za simpatizerje Slovenije v Luksemburgu.

Prijavite se na naš newsletter.