Slolux dogodki

Otroška predstava Čarobni prazniki

Date/Time
Date(s) - 02/12/2017
11:00 - 12:00

0

Location
Altrimenti

Categories


Dragi otroci in starši,

letos nam bo december že tretjič polepšala gledališka predstava za otroke. Tokrat nas bo obiskalo gledališče Enostavno prijatelji, ki v Sloveniji že več let razveseljuje otroke z zelo uspešnimi predstavami. Nam bo pripeljalo izjemno interaktivno predstavo polno plesa, smeha, čarovnij in nenavadnih preobratov z naslovom Čarobni prazniki, ki so jo zaigrali že več kot 250 krat!

Kratka vsebina predstave:
Snežna angelska vila se pripravlja na novoletno praznovanje. Kot nalašč pa ji gre vse narobe. Še sestrice snežinke nočejo skočiti na zemljo. Če ni snega, prazniki niso čarobni. Ko preizkusi že vse svoje trike in skoraj obupa, se spomni na starega prijatelja čarovnika Uršulina, ki praznikom s pomočjo otrok vrne barve in pričara snežinke.

Otroci bodo pri čarovnijah pomagali z že izdelanimi čarobnimi palčkami, predstava pa bo zagotovo nekaj posebnega, saj bo v njej celo snežilo. A to naj ostane skrivnost.

Po predstavi bo tradicionalno otroke obdaril Miklavž, seveda pa na koncu ne bo manjkala animacija s plesom in glasbo, kot se spodobi za veseli december.

Predstava je primerna za otroke do 10. leta.
Trajanje: 35 min

Predstava bo v soboto, 2. decembra 2017, s pričetkom ob 11h v klubu Altrimenti v centru mesta. Vrata odpremo ob 10:30.

 CENA VSTOPNIC Člani Nečlani
Otroška 13 € 18 €
Odrasla 15 € 20 €
Otroci <= 2 let 3 € darilo, predstava brezplačno 3 € darilo, predstava brezplačno

POMEMBNO:

 • Zaradi kapacitete dvorane je število vstopnic omejeno na 150 in so naprodaj do 27. novembra 2017 do 23:59 ure. Zaradi priprave darilc je pomembno, da organizatorji vemo, koliko otrok bo prišlo na predstavo, zato bo možnost nakupa vstopnic na vratih možna le v izjemnih in zelo omejenih primerih. Prosimo, da v primeru, da nameravate vstopnico kupiti na vratih, obvestite Silvijo Žagar.
 • Ko bodo karte razprodane, se bo prodaja samodejno ustavila, zato vstopnice kupite čim prej.
 • Za otroka do dveh let je predstava brezplačna, če pa želite, da prejme darilo, opravite nakup “darila za otroka do dveh let”.
 • Kot vstopnica velja natisnjeno potrdilo o plačilu.
 • Povračilo kupnine že plačane vstopnice žal ni možno. Prosimo za razumevanje. Za vse dodatne informacije se obrnite na Silvijo Žagar.

NOVO-VPISANIM ČLANOM ČLANSKE KARTE POSTANEJO VIDNE PO AKTIVACIJI RAČUNA S STRANI ADMINISTRATORJA (v roku nekaj ur)! Včlanite se lahko tukaj.

Če ste pozabili svoje vpisne podatke, poskusite s pozabljenim geslom. V primeru težav pišite na emil.kos@slolux.eu.


FAQ

 1. V katerih primerih lahko zahtevam povračilo kupnine?
   Povračilo kupnine že plačane vstopnice žal ni možno. Prosimo za razumevanje.
 2. Zakaj takšna razlika v ceni med člansko in nečlansko vstopnico?
   Organizacija takšnega dogodka je velik zalogaj ne samo iz kadrovskega (časovnega) vidika, temveč tudi in predvsem iz finančnega. Članarine nam omogočajo finančno zaledje, ki ga potrebujemo, da tak dogodek sploh lahko organiziramo. V praksi torej člani omogočate organizacijo takih dogodkov – in za to ste primerno nagrajeni.
 3. Ali obstaja minimalno število udeležencev, potrebnih za izvedbo dogodka?
   Ne. Zahvaljujoč članarinam in donacijam iz različnih virov lahko dogodek dogodek izvedemo tudi v primeru slabše udeležbe.
 4. Kako lahko plačam?
   Vstopnice lahko plačate s PayPalom ali z bančno kartico. V kolikor nimate niti bančne kartice niti PayPal računa ali če bi imeli pri plačilu težave, se obrnite na Emila.
 5. Cena kart je kar visoka…
   Ne pozabite, da organiziramo dogodke v tujini – poleg stroškov najema dvorane in nastopa so tu navadno še stroški prevoza, prenočišča, dnevnic, itn. Upoštevajte tudi, da imamo zelo maloštevilno ciljno publiko (v Luksemburgu je bi bilo na dan 1. 1. 2017 vsega skupaj registriranih 694 Slovencev).

 

Bookings

This event is fully booked.

Zadnje novice

Dodaj odgovor

Dogodki in druženja za simpatizerje Slovenije v Luksemburgu.

Prijavite se na naš newsletter.