Slolux dogodki

Popust za davčno svetovanje pri računovodji Sladjani Todorović

Date/Time
Date(s) - 31/12/2016
00:00

0

Categories


Drage članice in člani društva Slolux!

Z velikim veseljem vam sporočamo, da se je ga. Sladjana Todorović, ki v Luksemburgu že več kot 13 let opravlja storitve računovodstva in davčnega svetovanja, odločila, da

članom društva Slolux ponudi 20 % popusta na davčne storitve in računovodstvo.

Ta ponudba je predvsem dobra novica za vse, ki delate v Luksemburškem sistemu in boste oddajali letna poročila za davčni urad ali potrebujete kake druge računovodske storitve. Sladjana vam bo pomagala sestaviti letno poročilo ter vam svetovala, kaj vse lahko vključite v davčno olajšavo, ter vam razložila tudi ostale podrobnosti davčnih pravil v Luksemburgu.

Za podrobnosti in točno ceno se obrnite direktno na Sladjano preko emaila ali na telefon +352 621 531 521.

—O ponudbi—

Popust je na voljo zgolj članom društva. Letno lahko vsak samostojni član lahko prejme le en bon za popust, naročniki družinskih članarin pa lahko dobite toliko bonov, kolikor registriranih družinskih članov je starejših od 18 let (prosimo, napišite v komentar, koliko bonov potrebujete).

Bon naročite s klikom na »Send your booking«. Ko prejmemo vaše naročilo, vam bomo, v kolikor imate poravnane članske obveznosti, poslali potrditveni email. Ta email natisnete in predložite Sladjani ter tako uveljavljate popust.

Bookings

Bookings are closed for this event.

Zadnje novice

Komentarji so zaprti.

Dogodki in druženja za simpatizerje Slovenije v Luksemburgu.

Prijavite se na naš newsletter.