Événements Slolux

Popust za davčno svetovanje pri računovodji Sladjani Todorović

Date/Heure
Date(s) - 31/12/2016
00:00

0

Catégories


Chers membres de l'association Slolux !

Z velikim veseljem vam sporočamo, da se je ga. Sladjana Todorović, ki v Luksemburgu že več kot 13 let opravlja storitve računovodstva in davčnega svetovanja, odločila, da

propose une réduction de 20 % sur les services fiscaux et comptables aux membres de l'association Slolux.

Ta ponudba je predvsem dobra novica za vse, ki delate v Luksemburškem sistemu in boste oddajali letna poročila za davčni urad ali potrebujete kake druge računovodske storitve. Sladjana vam bo pomagala sestaviti letno poročilo ter vam svetovala, kaj vse lahko vključite v davčno olajšavo, ter vam razložila tudi ostale podrobnosti davčnih pravil v Luksemburgu.

Za podrobnosti in točno ceno se obrnite direktno na Sladjano preko emaila ali na telefon +352 621 531 521.

—O ponudbi—

Popust je na voljo zgolj članom društva. Letno lahko vsak samostojni član lahko prejme le en bon za popust, naročniki družinskih članarin pa lahko dobite toliko bonov, kolikor registriranih družinskih članov je starejših od 18 let (prosimo, napišite v komentar, koliko bonov potrebujete).

Bon naročite s klikom na »Send your booking«. Ko prejmemo vaše naročilo, vam bomo, v kolikor imate poravnane članske obveznosti, poslali potrditveni email. Ta email natisnete in predložite Sladjani ter tako uveljavljate popust.

Réservations

Les réservations sont fermées pour cet événement.

Dernières nouvelles

Les commentaires sont fermés.

Événements et rassemblements pour les supporters de la Slovénie au Luxembourg.

Inscrivez-vous à notre newsletter.