Slolux events

Prednovoletna otroška predstava

Date/Time
Date(s) - 28/11/2021
15:00 - 16:00

0

Location
Altrimenti

Categories


Dragi starši, 
zaradi potrjenega primera Covida v ekipi, predstave žal ne bo mogoče izpeljati v živo. Da pa otroci ne bi bili razočarani in da se vsaj malo podružimo, pa bomo predstavo predvajali v kino izvedbi

Po predstavi bo vsak otrok dobil nekaj sladkega.

Po dolgi odsotnosti se v Luksemburg vrača otroška predstava. Z nami bo ponovno gledališče Kukuc s predstavo.

POD PRAZNIČNIM DEŽNIKOM

There will be a show v nedeljo, 28. novembra 2021, ob 15:00 uri v klubu Altrimenti.

Predstava je primerna za otroke od 3. do 12. let.

Predstava je brezplačna, a so registracije obvezne!

Glede na velikost prostora bomo število osebe v prostoru omejili na 100, zato priporočamo, da odrasli ostanete zunaj, tudi če imate veljavno CovidSafe potrdilo.


*** POMEMBNO ***

Skladno s pravili Covid omejitev v Luksemburgu potrebujejo osebe nad 12 let in 2 meseca za vstop na dogodek veljavno CovidSafe potrdilo, ki se bo preverjalo na vhodu. Otroci, mlajši od 12. let in 2 mesecev potrdila ne potrebujejo. Maske so obvezne za vse osebe, starejše od 6 let. Veljavna pravila si lahko ogledate na tej strani.

Preverjanje Covid certifikatov bo izvajal Altrimenti.

V društvu si pridržujemo pravico, da zaradi zaostrenih razmer ali bolezni v gostojoči ekipi predstavo kadarkoli odpovemo.


About the show:

Medo Edo in pingvinček Pin sta najboljša prijatelja na svetu. Čeprav živita milijone kilometrov narazen, sta se letos odločila, da se srečata na pol poti in novo leto 2021 počakata skupaj. Cesta ju bo peljala skozi praznično okrašena mesta, deževni gozd, čez tovarno igrač, do največjega vrtiljaka na svetu in na koncu morda, če bodo pomagali otroci, do objema, voščila in velikega spoznanja.

Solze in smeh, milijoni lučk, gumijasti hamburgerji, opičje arije in kitajske ure … so samo utrinki s prazničnega potovanja, ki ga ne boste nikoli pozabili.

Bookings

Bookings are closed for this event.

Last news

Events and gatherings for supporters of Slovenia in Luxembourg.

Sign up for our newsletter.